Workshop „Účtovník v cloude“ mal veľký úspech.

26. februára Qics, Microsoft, Change to Comm, Full Finance a Heliview usporiadali workshop 'De accountant in de cloud'. Udalosť sa konala na 6. poschodí kancelárie Microsoft (doslova v oblakoch) a zameriavala sa na témy relevantné pre účtovné firmy prechádzajúce na cloudové riešenia.

Po inšpiratívnom úvodnom slove Eddyho Plasiera z QICS, Jonathan Witkamp, manažér rozvoja podnikania pre Windows Azure v Microsofte, diskutoval o vývoji Cloud Computingu. Zdôraznil, že Cloud Computing je budúcnosť a podrobne vysvetlil prístup Microsoftu v tejto oblasti. Diskusia sa tiež zaoberala témami ako bezpečnosť a ochrana súkromia.

Kopie van DSCN1797.JPGNásledne Henk Aardoom z Full Finance hovoril o optimalizácii pracovných procesov pomocou moderných nástrojov, zameriavajúc sa na Alley-Oop—iniciatívu poskytujúcu prehľady a prehľady o účtovných pracovných procesoch prostredníctvom integrácie 'best of breed' systémov.

Ron de Langen z Qics a Don van Zijtveld z Change to Comm predviedli, ako môžu moderné účtovné firmy profitovať z výberu najlepších špecializovaných riešení pre rôzne procesy. Zdôraznili dôležitosť komplexných balíkov s rozsiahlymi funkciami, plne integrovaných v cloude.Kopie van DSCN1813.JPG

Po ukončení akcie sa ukázalo, že mnohí účtovníci rozpoznávajú nevyhnutnosť prijatia tohto vývoja, hoci to považujú aj za významný skok.

Pozrite si fotografie

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy