Webinár: Správa a monitorovanie rozpočtov

Vo štvrtok, 17. septembra o 14:00 vám ponúkame príležitosť vidieť naživo počas webinára, ako iné účtovné a administratívne firmy riadia a monitorujú rozpočty a aké výhody to môže priniesť.

Majte projekty pod kontrolou

Projekt často pozostáva z rôznych častí, ktoré môžete zdokumentovať. Pre každú časť projektu môžete vidieť plánovanie, rozpočet, čas strávený prácou a zostávajúci rozpočet. Dokonca aj pri registrácii času zobrazujeme aktuálny stav rozpočtu.

Výsledok: kedykoľvek môžete vidieť presný rozdiel medzi strávenými hodinami a rozpočtovanými hodinami. Takto môžete včas zasiahnuť a poslať faktúru podľa rozpočtu.

Zdá sa to ako veľa práce, ale nie je

Riadenie a monitorovanie rozpočtov môže vyzerať zložito alebo časovo náročné. Avšak, nemusí to tak byť. Tajomstvo spočíva v zjednodušení celého procesu, od plánovania až po fakturáciu. Keď je to dobre nastavené, sledovanie celého procesu nezaberie veľa času ani úsilia. Riadenie a monitorovanie rozpočtov sa potom stáva takmer automatickým.

Robte to ako iné firmy

QicsMilestones využíva veľké množstvo účtovných a administratívnych firiem. Chcete vedieť, ako všetky tieto firmy sledujú svoje rozpočty a fakturujú presne? Potom sa zúčastnite nášho webinára o riadení a monitorovaní rozpočtov. Ron de Langen vysvetlí, ako to funguje a ako môžete inteligentne prepojiť plánovanie, sledovanie času a fakturáciu.

Jednoduché a bezplatné pripojenie

Na webinár sa môžete zúčastniť bez registrácie, stačí vám len internetové pripojenie. Pripojiť sa môžete priamo cez odkaz nižšie.

Uložte si dátum

Označte si dátum nižšie uvedeným odkazom vo svojom kalendári a tešíme sa na vás vo štvrtok, 6. augusta o 14:00. Tešíme sa na vás!

Odkaz:

Použite tento odkaz alebo skopírujte odkaz nižšie do adresného riadku svojho prehliadača:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OWNhZGJhMDUtZTcxZS00OGQ1LThlYjItZTE4N2VkYWJkNTJj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%228aab4b4b-4c1f-4283-a5e6-0b53a91ac8f1%22%2c%22Oid%22%3a%22ce5a78c4-ce0a-4e2d-976f-4462a5d8fb5a%22%7d

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy