Ako sú všetci zaneprázdnení? Udržte si poriadok s novým modulom plánovania

Ako je zaneprázdnený váš tím?

S aktualizovaným online plánovacím modulom QicsMilestones môžete rýchlo vytvárať plány pre svoj tím a na prvý pohľad vidieť, ako je váš tím zaneprázdnený. Z tohto profituje aj tím: sledovanie času a fakturácia sú hotové ešte rýchlejšie.

Náš 'trik'

Ako to robíme? 'Trik' spočíva v tom, že sme plynulo integrovali plánovanie, sledovanie času a fakturáciu. To uľahčuje celý proces, od vytvorenia predbežného plánu až po fakturáciu všetkých úloh, stlačením jedného tlačidla, v jednom krásnom cloudovom riešení.

Bližší pohľad na nový modul

Ako sme zaneprázdnení?

Nový plánovací modul má úvodnú obrazovku, ktorá jasne zobrazuje, koľko hodín zamestnanci odpracujú týždenne, koľko času im zostáva, alebo koľko hodín im chýba.

Prehľad a kontrola

Prehľad o postupe projektu v danom období je možné rýchlo vytvoriť. Týmto spôsobom môžete tiež jednoducho vytvoriť plán dovoleniek.

Máte kontrolu nad rozpočtami, pretože počas plánovania máte prehľad o naplánovaných aj už odpracovaných hodinách. Príliš veľa alebo príliš málo naplánovaných hodín je teraz minulosťou.

Predbežné plánovanie

Chcete vytvoriť predbežný plán pre cenovú ponuku? Môžete. Predbežný plán neovplyvňuje skutočný harmonogram, ale umožňuje vám vidieť dôsledky pre plánovanie, ak prijmete túto novú zákazku.

Zrýchlenie plánovania a rýchlejšia práca

Rýchlosť prichádza z viacerých faktorov. Plánovanie úloh pre vytvorené projekty je veľmi rýchle vďaka preddefinovaným informáciám, a zamestnanci automaticky dostávajú upozornenie, či môžu byť ich naplánované hodiny nastavené v online časovom výkaze, namiesto manuálneho sledovania času. To vedie k presnejšiemu a rýchlejšiemu zaznamenávaniu hodín a úloh, čo vám umožní vytvoriť správnu faktúru stlačením jedného tlačidla.

Chcete vidieť náš nový plánovací modul v akcii?

Ponúkame možnosť požiadať o bezplatnú ukážku. To môže byť vykonané na mieste alebo prostredníctvom obrazovky podľa vašich preferencií.

Tags: Algemeen Accountancy ICT & Consultancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy