Prehľad o vašich údajoch

V správach často počujeme pojmy ako „Big Data“ a „Internet vecí“. Spoločne vytvárame viac údajov než kedykoľvek predtým a množstvo uchovávaných údajov rastie exponenciálne. Momentálne sa množstvo údajov každé dva roky zdvojnásobuje. Očakáva sa, že do roku 2020 dosiahne množstvo údajov 44 zettabajtov, čo je 44 následovaných 21 nulami!

V rámci organizácií sa množstvo uchovávaných údajov tiež neustále zvyšuje. Ale čo môžeme robiť s týmto obrovským množstvom údajov? Aby sme získali prehľad z týchto masívnych údajov, potrebujeme nástroje, ktoré dokážu túto rôznorodosť informácií premeniť na akčné poznatky. Tieto „informácie“ tvoria základ pre prijímanie informovaných rozhodnutí a objavovanie nových perspektív.

Self-service BI

self service bi power-bi dashboard

Microsoft Power BI

microsoft power-bi dashboard

Čoraz viac požadujeme priamy prístup k údajom. Softvérové spoločnosti reagujú vývojom rôznych nástrojov na uľahčenie tohto procesu. Napríklad, Microsoft predstavil Power BI pred viac než dvoma rokmi, čo umožňuje používateľom vytvárať a zdieľať správy a analýzy s kolegami (cez Cloud). Power BI je kľúčovým prvkom v rozvoji analytických nástrojov spoločnosti Microsoft, pričom nové funkcie sú pridávané každý mesiac. V inom článku sme sa zaoberali výhodami Power BI.

Kým staršie analytické nástroje boli často zložité na používanie, Power BI kladie dôraz na používateľskú priateľskosť. Používatelia oboznámení s MS Excel nájdu prechod na Power BI jednoduchý. Pozorovali sme, že klienti rýchlo vytvárajú pôsobivé správy s minimálnym usmernením ohľadom funkcií Power BI. Počas týchto relácií klienti často získavajú nové poznatky, ako napríklad „Ak upravíme toto a toto, môžeme...“. Táto okamžitá viditeľnosť informácií umožňuje organizáciám prijímať akčné kroky na zlepšenie. Navštívte našu stránku Power BI pre ukážkové dashboardy a správy integrované s naším softvérom na sledovanie času.

Zaujíma vás začatie s Power BI? Kontaktujte nás pre viac informácií alebo pre ukážku.

kontaktujte ma tlačidlo

Tags: ICT & Consultancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy