QicsMilestones pridané do SecureLogin

Často sa nás pýtajú, či QicsMilestones podporuje 'Single Sign-On' a 'Dvojfaktorovú autentifikáciu'. Pomocou aplikácie 'SecureLogin' je to teraz možné.

Čo je to Single Sign-On?

S funkciou Single Sign-On sa môžete prihlásiť prostredníctvom zabezpečeného prostredia, aby ste mali automatický prístup k online aplikáciám, ktoré používate. Pretože si musíte pamätať iba jedno heslo s Single Sign-On, bezpečnosť sa výrazne zvyšuje. Heslá pre podkladové aplikácie sú uložené (šifrované) v SecureLogin, ale nie sú známe koncovému používateľovi.

Čo je to Dvojfaktorová autentifikácia?

Dvojfaktorová autentifikácia ešte viac sprísňuje prihlasovací proces. Po zadaní používateľského mena a hesla dostanete kód (napr. prostredníctvom SMS). Aplikácia sa dá použiť až po zadaní tohto kódu.

SecureLogin

SecureLogin ponúka administratívnym a účtovným firmám možnosť prístupu k QicsMilestones prostredníctvom Single Sign-On a s voliteľnou Dvojfaktorovou autentifikáciou. Po prihlásení do SecureLogin vstúpite do personalizovaného dashboardu. Z tohto dashboardu môžete spustiť QicsMilestones bez nutnosti opätovného prihlásenia. Navyše, do svojho dashboardu SecureLogin môžete pridať aj online aplikácie ako Auditcase, Exact Online, Nextens, Twinfield a Basecone.

Záujem?

Máte otázky ohľadom používania SecureLogin alebo prepojenia vášho účtu QicsMilestones s SecureLogin? Kontaktujte nás na sales@qics.nl. Pre demo môžete navštíviť www.securelogin.nu.

Tags: Accountancy Algemeen
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy