Čas na sebareflexiu: Ako sleduješ svoj čas?

Je niekedy šokujúce, ako rýchlo čas letí. Áno, už sme takmer v polovici roka. A aké to boli rušné prvé mesiace. Ale daňové priznania sú podané a veľká časť ročnej práce je dokončená. Mnohé účtovné firmy využívajú toto obdobie na vydýchnutie. Často sa konečne nájde čas na trochu sebareflexie: čo išlo dobre a čo naozaj potrebuje zlepšiť budúci rok?

Ak nemáte svoje sledovanie času v poriadku, určite poznáte frustrácie z zabudnutých hodín alebo oneskorených faktúr. Mnohé firmy hľadajú spôsoby, ako pracovať efektívnejšie z tohto dôvodu. Chcú ušetriť čas a náklady, ale tiež zažiť jednoduchosť a komfort. Sledovanie času a fakturácia by nemali byť záťažou.

QicsMilestones

Stále sledujete svoje hodiny v Exceli? Ručne zadávate všetky údaje každý rok, aj pre opakujúce sa úlohy? Na tom nie je nič zlé, pokiaľ vám to nevadí. Mnohé firmy však dospejú k záveru, že mnohé úlohy sa dajú vykonať rýchlejšie a jednoduchšie. Napríklad s QicsMilestones. Tento softvérový balík pomáha účtovným firmám s ich projektovým manažmentom, sledovaním času a fakturáciou, všetko plne v cloude. Vďaka QicsMilestones získali lepší prehľad o svojej organizácii a objavili výhody dobrého sledovania času, ako sú zvýšenie príjmov, prehľad o dostupnej kapacite a spokojní zamestnanci.

Takže sa rozlúčte s Excelovými tabuľkami a plánovacími tabuľami, sledujte svoje hodiny prostredníctvom svojho smartfónu alebo tabletu a ľahko vytvorte návrh faktúry, či už máte dohodnutú pevnú cenu alebo nie. Navyše môžete integrovať QicsMilestones so svojou finančnou správou, ako je Exact alebo Twinfield. Samozrejme, existuje mnoho ďalších dôvodov, prečo zvážiť našu cloudovú aplikáciu, najmä počas tohto relatívne tichého obdobia. Keď si teraz dáte veci do poriadku, vyhnete sa frustráciám, keď sa veci znova zintenzívnia.

Skúšobná jazda

Kúpa auta nie je niečo, čo robíte náhodou. Chcete cítiť, voňať a, samozrejme, jazdiť autom. To isté platí pre softvérový balík. Skúste si sami jednoduchosť plánovania, sledovania času a fakturácie v cloude s bezplatným skúšobným účtom QicsMilestones, kde si môžete vo vlastnom tempe cítiť, voňať a viac.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy