QicsMilestones na Accountancy Expo 2018

Qics sa zúčastnil Accountancy Expo spolu s ďalšími 80 spoločnosťami z IT sektora. Tento veľtrh je miestom, kde sa stretávajú účtovníci a skúmajú softvérové produkty v rámci odvetvia. Ideálne miesto pre Qics, aby sa profiloval.


Priestor bol vyhradený pre dve riešenia; QicsDashboards (Power BI pre Exact Online) a QicsMilestones (sledovanie času, fakturácia a plánovanie). Obe riešenia vzbudili veľký záujem návštevníkov, vďaka čomu bol stánok príjemne rušný.
Okrem záujemcov navštívili stánky Qics aj existujúci zákazníci a obchodní partneri. Rozhovory odhalili, že nie každý používateľ Exact Online bol oboznámený s existenciou Power BI. Prezentáciou QicsDashboards Qics ukázal výhody premeny čísel z Exact Online na konkrétne správy a analýzy pomocou Power BI.

https://www.qicsanalytics.nl/kennis/10-voordelen-van-power-bi/

QicsMilestones prilákal mnoho návštevníkov, ktorí ešte nepoznali program na sledovanie času a fakturáciu. Účtovníci nadšene reagovali na demo, ktoré ukázalo, aké komplexné a užívateľsky prívetivé je riešenie QicsMilestones. Krásne reporty z QicsMilestones v Power BI tiež zaujali mnohých.


Qics sa zameriava na účtovníkov budúcnosti. S týmto na mysli sme ukázali náhľad na softvérový nástroj, na ktorom práve pracujeme: konsolidácia s Exact Online. Táto funkcionalita zabezpečuje, že rôzne administrácie v Exact Online sú kombinované v Power BI. To umožňuje firmám prezerať a analyzovať údaje z viacerých administrácií súčasne, aj keď sú v rôznych menách. Ak sa chcete o tejto funkcii dozvedieť viac, sledujte našu webovú stránku!

qicsmilestones-op-acc-expo2018

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy