QicsMilestones na Accountancy Expo

7. júna sa Qics zúčastnilo Accountancy Expo 2016. Veľtrh, ktorý organizuje DOCCO, sa konal v De Loods v Nijkerku a opäť prilákal stovky návštevníkov a vystavovateľov, ktorí sa navzájom inšpirovali v oblasti IT a inovácií.

Qics mal príležitosť hovoriť s odborníkmi z oblasti účtovníctva a predviesť živú ukážku softvéru QicsMilestones. Tento cloudový softvér ponúka riešenie pre plánovanie, sledovanie času a fakturáciu. Riaditeľ Eddy Plasier je spokojný s výsledkom dňa. “Všimneme si, že stále viac firiem zvažuje prechod na cloud. Je skvelé vidieť naše riešenie v centre pozornosti počas takéhoto dňa a odporúčané firmami, ktoré už prechod vykonali.”

Na výstavnom podlaží bolo okrem Qics viac ako 60 ďalších vystavovateľov, od start-upov po etablované značky, ktoré prezentovali svoje existujúce a najnovšie aplikácie. Nechýbali ani rôzne inšpiratívne prezentácie od Menna Lantinga (trendového pozorovateľa a poradcu), Brenna de Wintera (internetového novinára) a Jeffa Gaspersza (profesora inovácií).

Pre viac informácií o Accountancy Expo (#accexpo) navštívte: www.accountancyexpo.nl.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy