Qics uvádza na trh riešenie špecifické pre účtovníkov na plánovanie, sledovanie času a fakturáciu.

Katwijk, 16. júla 2014 – Qics vyvinul účtovnú šablónu pre QicsMilestones. S touto šablónou majú účtovné firmy teraz perfektný doplnok k cloudovému riešeniu pre plánovanie, sledovanie času a fakturáciu, ktoré bolo uvedené na trh v roku 2013.

Účtovná šablóna obsahuje rozsiahly zoznam typov hodín, príkladové projekty a rozloženia faktúr, všetko nastavené v terminológii známej účtovným firmám. To zabezpečuje, že účtovné firmy sa môžu rýchlo oboznámiť s funkčnosťou softvéru a začať ho používať. Do tvorby tejto šablóny boli zahrnuté podnety od účtovných firiem, ktoré používajú predtým vyvinuté produkty Qics, ako sú QicsTime a QicsPlanner.

Okrem šablóny ponúka QicsMilestones mnoho funkcií, ktoré automatizujú procesy plánovania, sledovania času a fakturácie pre účtovné firmy. Tieto funkcie zahŕňajú možnosti, ktoré uľahčujú indexovanie ročných zmlúv, predplatné a fakturáciu záloh, úpravy rozložení faktúr a úpravu generovaných faktúr.

S šablónou a QicsMilestones Qics vychádza v ústrety účtovníkom, ktorí chcú tráviť čas so svojimi klientmi a minimalizovať čas strávený administratívnym spracovaním zaznamenaných hodín.

Vyskúšajte zadarmo

Aby sa účtovníci mohli oboznámiť s QicsMilestones, je k dispozícii bezplatné predplatné. Výberom „Účtovníctvo“ ako odvetvia v registračnom formulári na http://www.qicsmilestones.nl/start-nu/ sa QicsMilestones poskytne s účtovnou šablónou.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy