Qics predstavuje hlavný panel Power BI pre QicsMilestones

qicsmilestones-dashboard

Katwijk, 15. júna 2017 – Qics teraz ponúka zákazníkom QicsMilestones riadiaci panel Power BI. To poskytuje zákazníkom QicsMilestones prehľady o všetkých údajoch týkajúcich sa plánovania, monitorovania rozpočtu, sledovania času, fakturácie a práce v pokroku, a môžu tieto informácie zdieľať prostredníctvom modernej aplikácie.

Aby spoločnosť Qics poskytla svojim zákazníkom optimálne prehľady o výkonnosti projektov, klientov a personálu, vyvinula konektor medzi QicsMilestones a Microsoft Power BI. Microsoft Power BI transformuje údaje z QicsMilestones do bohatých analýz a jasných vizuálnych správ.

Prvý pilotný projekt v Actan Advisors & Accountants bol úspešne dokončený. "Vďaka riadiacemu panelu Power BI z QicsMilestones máme neustále prehľady o najdôležitejších vývojoch v našej kancelárii," hovorí Maarten van Duijn, partner v Actan Advisors & Accountants.

Eddy Plasier, obchodný riaditeľ spoločnosti Qics, sa podelil o viac informácií o riešení: "S Power BI pre QicsMilestones robíme významný krok v poskytovaní prehľadov zákazníkom o všetkých údajoch týkajúcich sa plánovania, monitorovania rozpočtu, sledovania času, fakturácie a práce v pokroku. Teraz môžeme ponúknuť zákazníkom 'Self Service BI': skvelé prehľady za nízke náklady."

Konektor premostí dva svety: dôležité údaje z cloudovej aplikácie sú sprístupnené v inovatívnom produkte Business Intelligence. "Istým spôsobom vraciame údaje z cloudu späť používateľovi," hovorí Eddy. Vďaka užívateľskej prívetivosti Microsoft Power BI sú zákazníci teraz schopní vytvárať si vlastné správy a riadiace panely a zdieľať tieto informácie prostredníctvom modernej aplikácie, ktorá beží na počítači, tablete a smartfóne. Prečítajte si viac o Power BI

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo ukážku Microsoft Power BI v kombinácii s QicsMilestones.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy