Qics dosahuje status Microsoft Gold Partner

Minulý mesiac dosiahla softvérová spoločnosť Qics najvyšší partnerský status, Gold Partner, od Microsoftu. Microsoft tento status Gold Partner neudeluje ľahko; celosvetovo ho dosiahne len jedno percento partnerov. Qics získal tento Gold status za dve kompetencie: 'Datacenter' a 'Cloud Platform'.

Microsoft Profesionáli v Tíme

Jedným z kľúčových kritérií pre získanie statusu Gold Partner je počet certifikovaných profesionálov Microsoftu (MCP), ktorí sú zamestnaní v spoločnosti. Títo odborníci majú hlboké znalosti platformy Microsoft, poskytujú poradenské služby a vyvíjajú softvérové riešenia na jej základe. Qics zamestnáva týchto certifikovaných profesionálov.

Qics Zdôrazňuje Zaručenú Kvalitu

Okrem svojej expertízy v oblasti vývoja softvéru Qics rozsiahlo využíva platformu Microsoft Azure. Táto platforma je obzvlášť dôležitá pre QicsMilestones, softvér na registráciu času. Veľký počet klientov a používateľov sa spolieha na dostupnosť, rýchlosť a bezpečnosť aplikácie 24/7. Využitím schopností platformy Microsoft Azure QicsMilestones zabezpečuje túto úroveň kvality.

“QicsMilestones poskytuje vysoko kvalitné riešenie pre poskytovateľov služieb zapojených do registrácie času, plánovania a fakturácie a vie, ako optimálne využiť našu platformu na tento účel.”

Senior Partner Development Manager Maarten Sonneveld z Microsoftu nielenže chváli riešenie poskytované QicsMilestones pre registráciu času, ale aj zdôrazňuje vysokú úroveň znalostí a každodenné používanie platformy Microsoft Azure. Sonneveld uvádza: “Qics je partner, ktorého aktívne odporúčame v rámci našej existujúcej zákazníckej siete.”

O Spoločnosti Qics

Qics je softvérová spoločnosť, ktorá poskytuje riešenia a integrácie v oblastiach plánovania, sledovania času a fakturácie, využívajúc platformy Microsoft Azure a Power.

Tags: Algemeen
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy