Nový modul plánovania v QicsMilestones

Ako zaneprázdnení sú všetci?

S plánovacím modulom QicsMilestones získate väčší prehľad o kapacite, rozpočte, výnosoch a plánovaní. Okamžite môžete online vidieť, ako zaneprázdnený je váš tím. A čo je skvelé pre každého: sledovanie času je ešte rýchlejšie. Ako sme to dosiahli? Plynule sme integrovali plánovanie, sledovanie času a fakturáciu. Vytvorenie projektového plánu alebo kapacitného plánu nebolo nikdy také jednoduché.

Hlavné funkcie online plánovania

Ako zaneprázdnení sú všetci?

Plánovací modul má úvodnú obrazovku, ktorá jasne zobrazuje, koľko hodín zamestnanci odpracujú týždenne, koľko času im zostáva alebo koľko hodín im chýba.

Podľa projektu. Dovolenky.

Prehľady môžete jednoducho filtrovať podľa projektu alebo kľúčového slova. Rovnako jednoducho si môžete vybrať obdobie, ktoré chcete zobraziť. Týmto spôsobom môžete rýchlo vytvoriť prehľad a plán dovoleniek pre konkrétne obdobia, ako sú dovolenky.

Kontrola nad rozpočtom

Počas plánovania máte prehľad o rozpočte aj o odpracovaných hodinách. Takto viete, či naplánovanie ďalších hodín prekročí alebo udrží rozpočet.

Možnosť práce?

Máte prehľad o konkrétnej práci? Chcete vidieť vplyv na kapacitu a plánovanie? Jednoducho vytvorte plán "možnosti". Môžete podrobne určiť, či a ako môžete zvládnuť prácu bez ovplyvnenia skutočného harmonogramu.

Rýchle plánovanie

Plánujete úlohy? Pri plánovaní úloh už nemusíte vyberať zamestnancov, ak ste pri nastavovaní rozpočtu už uviedli, kto bude úlohy vykonávať. Pri plánovaní prác a úloh tiež vidíte na prvý pohľad, koľko hodín má niekto k dispozícii.

Rýchlejšie sledovanie času

Celá kancelária z toho profituje, pretože vo väčšine prípadov zamestnanci už nemusia vyberať klientov, projekty a aktivity. Svoje sledovanie času aktualizujú potvrdením naplánovaných hodín stlačením tlačidla.

Vyskúšajte to teraz

Pre zákazníkov QicsMilestones sme túto funkciu sprístupnili. Modul si môžete vyskúšať zadarmo do apríla 2020. Kliknite sem, aby ste si pozreli dokumentáciu o module, alebo kliknite sem pre úplný manuál v PDF. Ešte nie ste zákazníkom? Radi vám ukážeme, ako môžete profitovať z nášho softvéru. QicsMilestones si môžete tiež vyskúšať zadarmo. Požiadajte o viac informácií prostredníctvom našej kontaktnej stránky.

Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy