Plne automatizované sledovanie času

Pre spoločnosti, ktoré vedú evidenciu času, sa na trhu objavil zaujímavý nástroj: ClockAssist. Tento nástroj uľahčí sledovanie času a bude integrovaný s QicsMilestones.

Nie manuálne, ale plne automatizované sledovanie času

ClockAssist vyvinul inteligentný softvér, ktorý rozpoznáva, aká aktivita sa vykonáva a pre ktorého klienta sa práca vykonáva. To znamená, že automaticky vyplnené denné alebo týždenné časové výkazy stačí len skontrolovať. Či už posielate e-mail, aktualizujete dokument alebo spracovávate daňové priznanie, ClockAssist to rozpozná a zaznamená. ClockAssist dokonca identifikuje, pre ktorého klienta sa práca vykonáva.

Integrácia s QicsMilestones

V súčasnosti sa pracuje na integrácii medzi ClockAssist a QicsMilestones. Vďaka tejto integrácii môžete kombinovať výhody oboch systémov. Integrácia zabezpečuje, že zaznamenané aktivity môžu byť prepojené so zamestnancami, klientmi, projektmi a rozpočtovými položkami, ktoré sú známe v QicsMilestones. Samozrejme, integrácia tiež zabezpečuje, že tieto údaje môžu byť priamo zaznamenané ako časové záznamy v QicsMilestones. Výsledkom je viac kontroly, menej strateného času, menej stratených hodín a rýchlejšie a lepšie fakturovanie. Vy jednoducho vykonávate svoju prácu a ClockAssist sa postará o zvyšok.

Viac o automatizovanom sledovaní aktivít

Chcete sa dozvedieť viac o automatizovanom sledovaní aktivít, ClockAssist a/alebo integrácii? Kontaktujte nás.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy