Odborné podujatie spoločnosti Qics a Change to Comm

Kennissessie 12 april_kl.jpgSte ako účtovník pripravení na budúcnosť? Qics, v spolupráci s Change to Comm a Microsoftom, sa touto otázkou zaoberal počas odborného podujatia 12. apríla. Počas relácie, ktorá sa konala v kancelárii Microsoftu na Schiphole, sa diskutovali výhody a nevýhody cloudu a objasnilo sa, čo je vlastne lepšie: celkové riešenie alebo najlepšie riešenie v triede.

Foto Jan Depping.jpgV zaplnenej audiencii vystúpili prednášatelia vrátane Jana Deppinga, Partner Technology Strategist Azure (Microsoft), a Henka Overboscha, konzultanta v oblasti Change Management v spoločnosti DOCCO. Overbosch hovoril o podstate podnikania v 21. storočí. „Proaktívny prístup pomáha firmám predvídať nové vývoje a učiť sa z minulých chýb,“ povedal Overbosch.

Qics a Change to Comm zakončili odbornú reláciu príkladom vynikajúceho riešenia typu najlepšie riešenie v triede. Obchodný riaditeľ Ron de Langen (Qics) predviedol, ako QicsMilestones uľahčuje rezerváciu a fakturáciu hodín. Don van Zijtveld, riaditeľ Change to Comm, predstavil rozsiahle CRM možnosti v rámci AuditCase.

Pre viac informácií o QicsMilestones navštívte www.qicsmilestones.nl. Ak sa chcete dozvedieť viac o Change to Comm a AuditCase, navštívte http://changetocomm.eu/.

Premeškali ste odbornú reláciu, ale máte záujem? Dajte nám vedieť na sales@qics.nl. Budeme vás informovať o podobných reláciách v budúcnosti.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy