Qics uvádza na trh cloudové riešenie pre plánovanie, evidenciu hodín a fakturáciu

Katwijk, 30. októbra 2013 - Qics nedávno spustil svoje nové riešenie pre projektový manažment, plánovanie, registráciu času a fakturáciu. Cieľom bolo vyvinúť užívateľsky prívetivé cloudové riešenie s rozsiahlymi funkciami. Všetky skúsenosti získané v minulosti v oblastiach projektového manažmentu, plánovania, registrácie času a fakturácie boli zakomponované do tohto riešenia. Výsledok? QicsMilestones, ERP systém pre poskytovateľov obchodných služieb, plne v cloude.

„Pred 10 rokmi sme uviedli na trh QicsTime. Komplexný softvérový balík pre registráciu času a fakturáciu, s veľkou základňou veľmi spokojných používateľov. Ako doplnok k tomu sme neskôr vyvinuli QicsPlanner pre plánovanie zdrojov a projektov,“ hovorí Mark Velthuijsen, technický riaditeľ spoločnosti Qics. „Pre vývoj QicsMilestones sme začali od začiatku, pretože pre cloudový softvér sú potrebné rôzne techniky. Táto voľba nám teraz dáva príležitosť pokračovať v budovaní komplexnejšieho riešenia pre kľúčové procesy poskytovateľov obchodných služieb v nasledujúcich rokoch.“

Po dvoch rokoch premýšľania a vývoja bolo QicsMilestones uvedené na trh 24. septembra. „Vzrušujúci moment,“ hovorí Eddy Plasier, obchodný riaditeľ spoločnosti Qics. „Tým, že sme do vývoja úzko zapojili skupinu zákazníkov, vedeli sme, že riešenie bude dobre zodpovedať potrebám našej cieľovej skupiny. Napriek tomu je uvedenie úplne nového produktu po takom dlhom období vývoja stále vzrušujúce. Našťastie, reakcie boli veľmi pozitívne a v prvom mesiaci sme pripojili oveľa viac zákazníkov, ako sme očakávali.“

Bohatá funkcionalita

Incorporáciou všetkých skúseností zákazníkov do vývoja QicsMilestones ponúka dobre premyslené funkcie v oblasti plánovania projektov a zdrojov, projektového manažmentu, priebehu prác, fakturácie za hodiny/prehliadky/míľniky a zmluvy, pridávania a rušenia položiek, ročnej indexácie zmlúv, fakturácie za predplatné a punch karty, rozvrhnutia faktúr a úpravy vygenerovaných faktúr.

Zákazníci používajúci on-premise produkty spoločnosti Qics (QicsPlanner a QicsTime) ich môžu naďalej používať. Vývoj týchto balíkov pokračuje, pretože nie všetky organizácie sú pripravené prejsť do cloudu. Ak sú pripravené prejsť do cloudu, celá história môže byť konvertovaná na QicsMilestones.

Intuitívne

Okrem mnohých funkcií bola počas vývoja venovaná veľká pozornosť tomu, aby bolo QicsMilestones čo najintuitívnejšie. Poskytovatelia obchodných služieb chcú tráviť svoj čas so svojimi klientmi, a nie riadením projektov a administratívnych úloh.

Integrácie

QicsMilestones je vybavený štandardnými integráciami s Twinfield, Exact Online, Exact Globe a Exact Synergy po spustení. Okrem toho je k dispozícii webové API a Scribe konektor pre QicsMilestones, čo uľahčuje integráciu s inými softvérovými balíkmi, ako sú MS Dynamics CRM, Salesforce.com a Quickbooks.

Dostupné pre každého

S cloudovým riešením, ako je QicsMilestones, nie je potrebné mať dedikované servery ani ich správu, čo ho robí veľmi prístupným pre menšie firmy. Okrem toho firmy platia len za to, čo využívajú.

Bezplatná skúšobná verzia

„Keďže sme presvedčení o kvalite QicsMilestones, každý si môže cez našu webovú stránku požiadať o bezplatný účet Discover. Tento účet poskytuje možnosť preskúmať balík,“ hovorí Eddy Plasier. „Keďže predplatné Discover nemá časové obmedzenie, umožňuje to malým podnikateľom používať bezplatnú verziu dlhší čas.“








Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy