Nová šablóna Power BI

Rastúca dopyt po manažérskych reportoch

Dopyt po spoľahlivých a atraktívnych manažérskych reportoch významne rastie. Chceme v tejto oblasti zostať na čele, a preto už dva roky poskytujeme šablónu Power BI pre QicsMilestones. Teraz je k dispozícii nová verzia. Počas vývoja novej šablóny Power BI pre QicsMilestones sme sa zamerali na poskytovanie lepších prehľadov a viac informácií. To sa nám vynikajúco podarilo.

S novou šablónou Power BI pre QicsMilestones môžete ešte lepšie monitorovať a riadiť svoju kanceláriu. Naša šablóna sa tiež stala ľahšie použiteľnou. Pozrime sa, čo sa v tejto novej šablóne Power BI zmenilo.

Viac dostupných polí

QicsMilestones sa neustále vyvíja. Nedávno sme pridali plánovací modul. Dáta z tejto novej funkcie sú teraz k dispozícii aj v Power BI. S týmito novými dátami môžete rýchlo vytvoriť prehľad naplánovaných hodín na projekt, klienta alebo zamestnanca. Alebo prognózu, kde sú plánované hodiny vyjadrené v peňažných hodnotách (plánovaný príjem).

Pridali sme tiež veľa údajov o priebehu fakturácie. To vám umožní rýchlo získať prehľady napríklad o prírastkoch a odpočtoch na zamestnanca alebo klienta. Môžete tiež vytvárať reporty, ktoré zobrazujú fakturované zálohy, čiastkové sumy a hodiny.

Napokon, z rozpočtového rozpisu je k dispozícii viac polí, čo uľahčuje monitorovanie pokroku projektu.

Viac možností drillthrough

S možnosťami drillthrough v Power BI môžete "priblížiť" konkrétne údaje na detailnú stránku s filtrovanými podrobnosťami. Týmto spôsobom môžete "vrtať" do podkladových časových záznamov alebo fakturačných riadkov a prezerať si podrobnosti.

Logickejšie usporiadanie

Upravili sme názvy a usporiadanie niekoľkých polí, aby lepšie zodpovedali terminológii používané v QicsMilestones alebo aby boli všeobecnejšie a menej "technické". Týmto spôsobom je potrebné menej znalostí na vytváranie krásnych reportov.

Ako môžete použiť novú šablónu?

Ak chcete začať používať novú šablónu Power BI pre QicsMilestones, pošlite e-mail na sales@qics.nl. Informujeme vás o inštalácii a podmienkach.

Chcete ju najprv vidieť?

Chcete najprv vidieť novú šablónu Power BI? Potom sa pripojte k jednému z našich webinárov.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy