Mobilná webová stránka QicsMilestones

Väčšina ľudí považuje sledovanie času za únavnú úlohu. Zaberá to čas a často si presne nepamätáte, kedy ste čo robili. Smartfóny a tablety ponúkajú riešenie. Skončili ste s klientom? Potom môžete svoje hodiny zaznamenať okamžite, aj pri používaní QicsMilestones.

V QicsMilestones sa venovala veľká pozornosť tomu, aby bolo sledovanie času čo najprístupnejšie. Existuje jasný týždenný prehľad, pracujete tak, ako ste zvyknutí v Outlooku, a máte možnosť rýchlo zadať veľké projekty. Jediné, čo QicsMilestones chýbalo, bola jednoduchá možnosť zaznamenávať hodiny a náklady na smartfóne. Mobilná webová stránka QicsMilestones to teraz umožňuje.

Mobilná webová stránka je vyvinutá v HTML5 a funguje výborne nielen na platforme iOS od Apple, ale aj na všetkých ostatných operačných systémoch, ako sú Android a Windows Phone.

Na mobilnej webovej stránke:

  • Máte prehľad o hodinách a nákladoch, ktoré ste za daný deň zaznamenali;
  • Môžete ľahko zaznamenať hodiny a náklady;
  • Je tiež možné aktualizovať hodiny a náklady na iných dňoch;
  • Vidíte iba projekty, na ktorých môžete zaznamenať čas.

Používate QicsMilestones a chcete používať aj mobilnú webovú stránku? Potom navštívte https://qicsmilestones.qics.nl/mobile na svojom smartfóne a prihláste sa pomocou svojich prihlasovacích údajov QicsMilestones.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy