Konektor Power BI nominovaný na cenu ICT Accountancy Award

QicsMilestones bol nominovaný na cenu ICT Accountancy Award 2017, ocenenie, ktoré uznáva najinovatívnejší softvér pre účtovnícky priemysel.

QicsMilestones je oprávnený získať cenu ICT Accountancy Award vďaka nedávno pridanému 'Power BI konektoru' do produktu. Tento konektor umožňuje všetky údaje týkajúce sa plánovania, evidencie času a fakturácie pretransformovať do pôsobivých správ a dashboardov v Microsoft Power BI. Konektor obsahuje niekoľko štandardných správ a dashboardov. Okrem toho môžu koncoví používatelia vytvárať a zdieľať svoje vlastné správy a dashboardy. Konektor Power BI rieši potreby zákazníkov analyzovať a prezentovať údaje podľa ich preferencií.

„Microsoft Power BI je považovaný za jedno z najlepších online riešení pre vizualizáciu údajov. Spojením Power BI s QicsMilestones spĺňame kľúčovú potrebu našich zákazníkov premeniť svoje údaje na zmysluplné čísla a grafy bez nutnosti najímať konzultanta,“ povedal Eddy Plasier, riaditeľ Qics. „V nadchádzajúcom období budeme vyvíjať viac konektorov, aby zákazníci mohli kombinovať údaje zo svojho finančného balíka s údajmi, ktoré už majú v Power BI.“

Počas ICT Accountancy Kongresu 2017, ktorý sa bude konať v kongresovom a konferenčnom centre 'EXPO Hoevelaken' v Hoevelakene, bude v stredu 1. novembra 2017 udelená cena 'ICT Accountancy Award 2017' za najinovatívnejší softvér zameraný na účtovnícky priemysel. Qics tam predstaví svoje riešenie a publikum na mieste rozhodne o víťazovi tohtoročnej ceny.

Príklady správ a dashboardov Power BI v QicsMilestones si môžete pozrieť tu.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy