Časový a fakturačný softvér QicsMilestones je teraz integrovaný s Yuki a AccountView

Balík na sledovanie času a fakturáciu QicsMilestones je teraz možné integrovať s účtovnými programami Yuki a AccountView. Týmto sa rozširuje počet dostupných integrácií s QicsMilestones. Softvérové programy Exact Online, Twinfield a CRM systém AuditCase sú už kompatibilné s QicsMilestones.

Integrácia s Yuki zabezpečuje, že všetky údaje o zákazníkoch zadané v Yuki sú k dispozícii v QicsMilestones. Navyše, QicsMilestones automaticky exportuje predajné faktúry do Yuki, čo vedie k menšiemu množstvu manuálnych úloh a vyššej efektívnosti.

Integrácia s AccountView zabezpečuje, že faktúry z QicsMilestones sú exportované do AccountView ako predajné záznamy.

Prečítajte si viac o týchto integráciách prostredníctvom:
Yuki
AccountView

Yuki AccountView


O vývojárovi softvéru Qics
Qics pomáha poskytovateľom profesionálnych služieb zefektívniť ich obchodné procesy kombináciou štandardných komponentov s prispôsobením. Okrem vývoja vlastného softvéru a poradenstva v oblasti Business Intelligence, Qics ponúka aj vlastné produkty pre Business Intelligence, plánovanie, sledovanie času, fakturáciu a riadenie hotelov.

Qics má 30 zamestnancov, ktorí pracujú z kancelárií v Holandsku (Katwijk) a na Slovensku (Žilina).

Pre viac informácií navštívte www.qics.nl alebo kontaktujte oddelenie predaja a marketingu prostredníctvom sales@qics.nl alebo zavolajte na +31 71 750 1530.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy