Integrácia s Mijnom Kantoorom

Od dnešného dňa je k dispozícii integrácia medzi QicsMilestones (sledovanie času, fakturácia, plánovanie a projektové riadenie) a Mijn Kantoor (CRM, workflow a komunikácia s klientmi pre účtovný trh). S týmito integrovanými cloudovými službami ponúkajú Qics a Mijn Kantoor atraktívne komplexné riešenie pre účtovné firmy, ktoré chcú zlepšiť interné procesy a komunikáciu s klientmi pomocou moderných nástrojov.

Sledovanie času a výkonné CRM

Integráciou QicsMilestones a Mijn Kantoor získavajú používatelia praktické a rýchle sledovanie času a fakturáciu prostredníctvom QicsMilestones, kombinované s výkonným CRM, workflow a komunikačnými funkciami Mijn Kantoor. Táto integrácia eliminuje potrebu dvojitého zadávania údajov. Okrem toho nie je potrebná žiadna vlastná serverová kapacita, čo umožňuje implementáciu riešenia bez veľkej jednorazovej investície.

Integrácia

Klienti sú vytváraní a udržiavaní v Mijn Kantoor. Keď je klient vytvorený alebo keď dôjde k zmenám v údajoch klienta, tieto sa okamžite prejavia v QicsMilestones. To zaisťuje, že pre sledovanie času a fakturáciu sú k dispozícii správne a najaktuálnejšie informácie o klientoch.

Registrácia a fakturácia odpracovaných hodín a fakturovateľných výdavkov sa vykonáva v QicsMilestones. Faktúry sú rýchlo a jednoducho vytvorené, upravené a odoslané. Integrácia zaisťuje, že relevantné informácie je potrebné zadať len raz.

Pre viac informácií navštívte www.qicsmilestones.nl a https://mijnkantoor.nl.

O QicsMilestones

QicsMilestones je špecializované cloudové riešenie pre sledovanie času, fakturáciu a plánovanie, zamerané na účtovné firmy.

O Mijn Kantoor

S Mijn Kantoor môžete jednoducho štruktúrovať procesy, vytvárať inteligentné workflow a udržiavať záznamy pre účtovné alebo administratívne kancelárie.

Tags: Algemeen Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy