Qics organizuje "Inovácie v IKT" pre poskytovateľov podnikových služieb na Curacau

21. apríla 2016, Katwijk - Softvérová spoločnosť Qics je tento rok aktívna na Curacau už 10 rokov. Pri príležitosti výročia Qics organizuje informačnú reláciu s názvom „Inovácie v IKT: Vaša kancelária za 5 rokov“, ktorá sa uskutoční 2. júna v hoteli Avila Beach.

Počas podujatia sa budú diskutovať hlavné technologické vývojové trendy, pričom sa zameriame na vývoj, ktorý je mimoriadne dôležitý pre kancelárie na Curacau, ako je napríklad cloud computing. Ďalej sa bude hovoriť o tom, ako rôzne softvérové riešenia spolupracujú v cloude, a Qics predstaví svoj najnovší produkt: QicsMilestones. QicsMilestones je online softvér na plánovanie, sledovanie času a fakturáciu, ktorý používajú poskytovatelia služieb, ako sú účtovnícke firmy, poradenské firmy a IT spoločnosti.

Eddy Plasier, riaditeľ spoločnosti Qics: „Všetko sa začalo pred 10 rokmi, keď sa holandský klient rozhodol automatizovať svoju pobočku na Curacau. Spojili sme sa s Exact Software Antilles a v priebehu niekoľkých mesiacov sme mali na ostrove niekoľko skvelých klientov. S naším novým produktom očakávame, že budeme slúžiť ešte väčšiemu počtu firiem na Curacau a okolitých ostrovoch.“

Všetci poskytovatelia podnikových služieb sú vítaní na informačnej relácii. Firmy, ktoré spolupracovali so spoločnosťou Qics, niektoré až 10 rokov, budú počas podujatia špeciálne ocenené.

Chceli by ste sa zúčastniť podujatia „Inovácie v IKT: Vaša kancelária za 5 rokov“? Registrovať sa môžete na http://www.qicsmilestones.nl/evenementen/innovatie-in-ict

Qics vyvíja a implementuje riešenia v oblasti plánovania, sledovania času a fakturácie. Qics zamestnáva 30 ľudí v Holandsku a na našej pobočke na Slovensku.

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy