Getwalk 2016: QicsMilestones za 8 minút

Qics sa s uspokojením pozerá na svoju účasť na úplne prvej edícii Getwalku. Podujatie, ktoré organizovala spoločnosť DOCCO, sa konalo 13. januára v Kongresovom centre NBC v Nieuwegeine. Dodávatelia mali príležitosť predstaviť svoje ICT riešenia pre účtovníkov pred plnou sálou účtovníkov, vrátane spoločnosti Qics.

V osemminútovej prezentácii (ani sekundu viac) riaditeľ Eddy Plasier ukázal, ako sa QicsMilestones dá použiť na plánovanie, sledovanie času a fakturáciu v cloude. Viac ako 30 ďalších prednášateľov predstavilo svoje produkty alebo nástroje podobným formátom. „Vidieť toľko inovácií vás núti zamyslieť sa nad vlastnými inováciami. To platí nielen pre účtovníkov, ale aj pre nás. Je zaujímavé vidieť, kam smerujú naši partneri a kde sú naše vlastné možnosti integrácie. Neviem si predstaviť, že by niekto odišiel bez nových nápadov v hlave,“ povedal Eddy.

Qics bude opäť na Getwalku aj budúci rok. Eddy dodáva: „Je to skvelá príležitosť pre nás predstaviť sa. A ako účtovník sa môžete za jeden deň kompletne oboznámiť s najnovšími nástrojmi pre vašu kanceláriu a vašich klientov.“

Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy