Qics a Change to Comm uvádzajú na trh cloudové riešenie pre účtovný trh

Katwijk, 6. mája 2014 – Čoskoro bude k dispozícii integrácia medzi QicsMilestones (projektový manažment, sledovanie času a fakturácia v cloude) a AuditCase (CRM a správa dokumentov pre účtovný trh). S týmito prepojenými cloudovými produktmi ponúkajú Qics a Change to Comm atraktívnu alternatívu pre účtovné firmy, ktoré v súčasnosti používajú existujúce all-in-one riešenia.

Qics sa už 14 rokov špecializuje na proces plánovania, registrácie času a fakturácie pre servisné organizácie. Na jeseň roku 2013 Qics uviedol na trh QicsMilestones, výkonné cloudové riešenie na plánovanie, sledovanie času a fakturáciu. Change to Comm má viac ako 13 rokov skúseností na účtovnom trhu a poskytuje komplexné cloudové riešenie pre CRM a správu dokumentov s AuditCase.

Integráciou QicsMilestones a AuditCase získajú používatelia výhody praktickej a rýchlej registrácie času a fakturácie v QicsMilestones a silnej CRM a funkcie správy dokumentov v AuditCase, bez potreby zadávania údajov dvakrát, udržiavania vlastnej kapacity servera a správy alebo veľkej investície.

Integrácia

Klienti sú vytváraní a spravovaní v AuditCase. Keď je klient vytvorený alebo ak dôjde k zmenám v údajoch klienta, tieto sa automaticky aktualizujú v QicsMilestones. To zaisťuje, že správne a najaktuálnejšie údaje o klientovi sú k dispozícii pre registráciu času a fakturáciu.

Registrácia a fakturácia odpracovaných hodín a fakturovateľných nákladov prebieha v QicsMilestones. Faktúry je možné ľahko vytvárať, upravovať a odosielať v tomto systéme. Po dokončení faktúry sa automaticky umiestni PDF faktúry do systému správy dokumentov v AuditCase. Aj tu integrácia zaisťuje jednorazový záznam relevantných informácií.

Pre viac informácií navštívte www.qicsmilestones.nl a www.changetocomm.nl.





Tags: Accountancy
Požiadať o ukážku  Najlepšie riešenie pre plánovanie, registráciu a fakturáciu hodín.
Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy